EHC ønsker Nexus velkommen som britisk distributør

  14.06.2012

Med tanke på å utvide sin tilstedeværelse i Storbritannia og Europa har Electronic Hardware Corp - en av verdens ledende knottprodusenter - valgt Nexus Components Ltd som sin nye distributør.

Den New York-baserte produsenten gir USAs største utvalg av kontrollknapper og håndtak til industrier, blant annet Aero, Audio, Broadcast, Medical, Agricultural, Military, White Goods og Lawn Care.
Utnyttelse av en 50-årig track record, EHC tilbyr toppkvalitets maskinvarekomponenter og tilpassede evner, inkludert innledende konseptutvikling, en nesten ubegrenset injeksjonskapasitet, dørstøpingskapasitet og CNC-bearbeiding.
Det imponerende produktspekteret inkluderer også transilluminerte knapper for bakgrunnsbelyst applikasjoner.
Nexus-direktør Martin Tomlinson sa: "Det fantastiske produktutvalget som tilbys av EHC, kompletterer vår nåværende portefølje, og vi er begeistret over å ta det prestisjefylte EHC-merket i Storbritannia og europeiske markeder."
Om EHC
I virksomheten i over 50 år er EHC en produsent av kvalitetsvarekomponenter, inkludert et komplett utvalg av industrielle, militære og luftfartskontrollknapper og tilpassede komponenter. Et registrert ISO9001-selskap, EHC har produksjonsanlegg i USA og Kina, og har sitt hovedkontor i Farmingdale, New York.